Tule mukaan pelastamaan Auran nuortentaloa!

Pandemia-aika teki ison loven Auran Nuortentalon kassaan kaiken toiminnan loppumisen vuoksi. Suurimmasta tulonlähteestä, lauantaitansseista jouduttiin luopumaan. Ison talon kulut pyörivät kuitenkin ennallaan. Taloa on lämmitettävä, oli käyttäjiä tai ei.

Alkuvuonna 2022 saatiin uusi haaste energiakriisin muodossa, sillä talo lämpenee öljyllä. Jotta jatkossakin talo on käyttökunnossa, on tehtävä myös ylläpitäviä korjauksia. Pandemian aiheuttama taloudellinen ahdinko on edelleen suuri, vaikka toimintaa on päästyn jatkamaan. Tanssikansa ei ole tavalliseen tapaan löytänyt takaisin lavoille. Monen vuoden kerätyt taloudelliset puskurit on käytetty haasteellisten vuosien aikana.

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, jotta talo saadaan nostettua ahdingosta, ja siitä on iloa kaikille käyttäjille jatkossakin. Paikka mahdollistaa harrastukset sekä tanssit monelle paikalliselle, kuin kauempaakin tulevalle. Ehkä sinne saadaan myös jotain uutta toimintaa kaikkien lähikuntienkin asukkaiden iloksi.

Osallistu talkootyöllä järjestettyyn varainkeruukonserttiin sunnuntaina 9.4.2023

Konsertti järjestetään pääsiäissunnuntaina 9.4. klo 17.00–20.00. Tähän mennessä mukaan ovat lupautuneet Maria Tyyster, Tarja Lunnas, Tino Ahlgren, Rami Rafael, Matti-Sakari, Rosa Narmala, Reija Kortet, Auranmaan Musiikin oppilaat sekä housebändinä toimii Mika Sihvolan orkesteri MiSiO. He ovat halunneet antaa oman panoksensa tärkeän asian puolesta. Konsertin tulee juontamaan iki-ihana Sari Tamminen.

Liput: 30€/ kpl, 2 lippua 50€, (narikka sisältyy hintaan).

Myyntipaikat: Tanssi-iltoina lipunmyynnistä, Auraamon kesäkauppa Auroora, Auranmaan Musiikki / M-Sound Studio (Riihikoski, Pöytyä), Tanssikoulu Play (Turku), Neste Riihikoski (tulossa).

Liput myynnissä myös https://www.lyyti.in/AuranNuortentalonVarainkeruukonsertti

Yli 10 hengen ryhmät, tiedustelut sähköpostitse ankihurme@gmail.com

 

Tule mukaan ainutlaatuiseen konserttiin hyvän asian puolesta.

Konsertin tuotot menevät kokonaisuudessaan talon ylläpitoon!

Tule mukaan tukemaan toimintaa sekä nauttimaan ainutlaatuisesta konsertista!

Konserttia tukemassa myös seuraavat yritykset:

Auranmaan Musiikki

Koruttamo Jewlery

Hankkija Turku

Piltin Puutarha

Pohjolan Polttopuu

SuomiViihde

Auran Kunta

A

Lisätietoja:

Annika Hurme

Auran Nuortentalosäätiö

sihteeri / puuhanainen

puh. 044 311 0888

ankihurme@gmail.com

3 + 5 =

AURAN NUORTENTALO

Kirkkotie 254
21370 Aura kk

Sivuston toteutti Webbitaiturit

Pin It on Pinterest